Annette Schoo


Mijn profiel

Met ruime ervaring op het gebied van Human Resources en organisaties in de verzekering industrie, gemeentelijke organisatie, energie wereld, telecom-ICT, Engineering en Offshore,  heb ik een naam opgebouwd die staat voor kwaliteit, oplossingen en betrouwbaarheid. 
Vanaf 2002 ben ik verantwoordelijk geweest op senior management niveau voor  Human Capital Management bij Internationale ondernemingen met teams in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Ierland, Italië, Spanje, Servië, Roemenië, Polen, Turkije , Rusland en Schotland. Ik ben Officer to the Europe Board geweest en heb gerapporteerd aan de Chairman of the Board.
Mijn waarden, commitment en persoonlijke aandacht zijn de pijlers voor het leveren van kwaliteit en passende oplossingen. Deze kunnen variëren van het sparren met ondernemers / bestuurders tot het ontwerpen van beleid, instrumenten en arbeids- voorwaarden, professionaliseren van  HR teams, tot mediation en begeleiding van ontslag.

                                                                                                     Mijn netwerk

                 Als een opdracht te omvangrijk is kan ik uit mijn netwerk ervaren professionals engageren op het                       gebied van Human Capital Management, Financiën en Marketing.